Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: Stampe Dorate

422 421
Tablouri Flori: Stampe Dorate
Detalii produs - 3069 RON

Tablouri Flori: Stampe Dorate

Cod produs: FB020080612

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "Stampe Dorate":

Tablourile sunt formate din 3 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 120cm x 80cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 2 buc - 30cm x 80cm, 1 buc - 60cm x 80cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

Florile sunt modul ideal pentru a-ti exprima dragostea, pasiunea si daruinta. Un tablou cu flori este alegerea ideala daca vrei ca peretii tai sa capete viata intr-o lume monotona. Comanda tabloul cu flori indragit si vei avea parte de un decor special in casa ta.

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "Stampe Dorate" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski. Tablourile cu tema Flori "Stampe Dorate" sunt realizate cu iesiri in relief.

Tablourile "Stampe Dorate" sunt pictate cu nuante predominante alb si maro.
Cumpara 3069 RON