Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: For Him

350 349
Tablouri Flori: For Him
Detalii produs - 1790 RON

Tablouri Flori: For Him

Cod produs: FN322191

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "For Him":

Tablourile sunt formate din 3 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 150cm x 70cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 3 buc - 50cm x 70cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

Daca florile aduc viata gradinii tale de la radacini si pana la ultima petala, tablourile cu flori iti pot aduce bucurie acum peretilor casei tale. Florile sunt firave, efemere, sensibile, viu colorate si parfumate, toate aceste caracteristici fiind insasi esenta lor, esenta pe care artistii contemporani o surprind in tablourile lor artistice.

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "For Him" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski. Tablourile cu tema Flori "For Him" sunt realizate cu iesiri in relief.

Tablourile "For Him" sunt pictate cu nuante predominante negru si rosu.
Cumpara 1790 RON