Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: Fioritura Di Tramonto

346 345
Tablouri Flori: Fioritura Di Tramonto
Detalii produs - 1590 RON

Tablouri Flori: Fioritura Di Tramonto

Cod produs: FB0200806117

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "Fioritura Di Tramonto":

Tablourile sunt formate din 3 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 130cm x 100cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 2 buc - 40cm x 60cm, 1 buc - 50cm x 100cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

O locuinta frumoasa inseamna armonie, frumusete si echilibru o atmosfera care poate fi intretinuta doar prin flori si tablouri cu teme florale. Cand te decizi sa faci modificari majore in casa ta, pe langa modificarile tehnice si de constructie, in primul rand te gandesti la design interior: mobila si pereti. Daca ai ales o mobila simpla si placuta, in general in culori neutre, oricand poti aduce un strop de culoare in casa, fara sa mai fi nevoit sa faci schimbari majore, decorandu-ti peretii cu tablouri sau o pictura contemporana cu tematica vesela, precum sunt tablourile cu flori colorate. Tot secretul sta in alegerea formelor si culorilor pentru tablourile dorite. Si ce poate fi mai colorat si viu decat o floare sau un buchet de flori imortalizate in aceste tablouri minunate?

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "Fioritura Di Tramonto" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski.

Tablourile "Fioritura Di Tramonto" sunt pictate cu nuante predominante galben si rosu.
Cumpara 1590 RON