Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: Fiori Naturali

344 343
Tablouri Flori: Fiori Naturali
Detalii produs - 1840 RON

Tablouri Flori: Fiori Naturali

Cod produs: FB0200806106

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "Fiori Naturali":

Tablourile sunt formate din 4 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 140cm x 110cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 1 buc - 40cm x 80cm, 1 buc - 30cm x 110cm, 1 buc - 30cm x 90cm, 1 buc - 40cm x 60cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

Indiferent daca tabloul cu flori ales de tine reprezinta o singura floare sau buchete alese, alegerea ideala a tablourilor se bazeaza pe cromatica. Intensitatea culorilor sau naturaletea sunt definitorii pentru tine si casa ta, deoarece florile si tablourile cu flori au o anumita simbolistica, care ne defineste pana la urma felul de a trai, precum si caracterul. Un tablou cu flori este nu numai un accesoriu care da viata peretilor, ci intregii case ii da o tenta de bucurie cromatica.

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "Fiori Naturali" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski. Tablourile cu tema Flori "Fiori Naturali" sunt realizate cu iesiri in relief.

Tablourile "Fiori Naturali" sunt pictate cu nuante predominante galben, rosu si argintiu.
Cumpara 1840 RON