Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: Femmina Ambientale

334 333
Tablouri Flori: Femmina Ambientale
Detalii produs - 1450 RON

Tablouri Flori: Femmina Ambientale

Cod produs: FB0200806109

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "Femmina Ambientale":

Tablourile sunt formate din 3 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 120cm x 60cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 3 buc - 40cm x 60cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

Daca florile aduc viata gradinii tale de la radacini si pana la ultima petala, tablourile cu flori iti pot aduce bucurie acum peretilor casei tale. Florile sunt firave, efemere, sensibile, viu colorate si parfumate, toate aceste caracteristici fiind insasi esenta lor, esenta pe care artistii contemporani o surprind in tablourile lor artistice.

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "Femmina Ambientale" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski.

Tablourile "Femmina Ambientale" sunt pictate cu nuante predominante galben si rosu.
Cumpara 1450 RON