Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: Dandelion

326 325
Tablouri Flori: Dandelion
Detalii produs - 1496 RON

Tablouri Flori: Dandelion

Cod produs: FEK728

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "Dandelion":

Tablourile sunt formate din 3 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 110cm x 100cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 1 buc - 100cm x 30cm, 1 buc - 40cm x 60cm, 1 buc - 50cm x 70cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

Un tablou cu flori va fi intotdeauna o alegere buna pentru peretii nostri, indiferent de culoarea tablourilor, marimea incaperii sau stilul designului interior. Tablourile cu flori moderne contemporane vin in completarea designului modern al casei tale prin frumusete, simplitate si culoare.

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "Dandelion" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski.

Tablourile "Dandelion" sunt pictate cu nuante predominante negru si alb.
Cumpara 1496 RON