Cos de cumparaturi

Cosul este gol

Contul tau

004-3_Arbusto_Solo.jpg

Untitled-1.jpg

016-1_Cuernos.jpg

017-3_Deux_Fois.jpg

028-1_Goldwood.jpg

Home

->

Tablouri Flori

->

Tablouri Flori: Coleccion De La Flor

324 323
Tablouri Flori: Coleccion De La Flor
Detalii produs - 1050 RON

Tablouri Flori: Coleccion De La Flor

Cod produs: M82978

Detalii pentru Tablourile cu tema Flori "Coleccion De La Flor":

Tablourile sunt formate din 8 bucati;
Dimensiunea totala a tablourilor este: 120cm x 60cm;
Dimensiunile pe bucati ale tablourilor sunt urmatoarele: 8 buc - 30cm x 30cm;
Tablourile sunt realizate 100% manual pe panza intinsa pe un sasiu de aproximativ 2 - 3 cm.

Florile sunt unele dintre cele mari minuni ale lumii oferite oamenilor, minuni pe care artistii nostri le-au imortalizat in tablourile noastre. Inca din cele mai vechi timpuri aceste minunate daruri au avut o putere si frumusete indispensabile in vietile noastre atat prin prezenta lor fizica cat si prin tablourile in care erau infatisate.. De ce? Florile, atat fizic cat si printr-o exprimare artistica precum sunt tablourile, dau viata oricarei incaperi prin frumusetea si puritatea lor naturala.

Prin intermediul website-ului de tablouri - www.tablourimoderne.ro - prin care opereaza societatea noastra Coasean Art va intimpinam cu o gama foarte variata de tablouri care au ca tema Florile, tablourile fiind proiectate prin dimenisuni, forme si culori astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de amenajari interioare pe care le faceti atat in spatiul locativ cat si comercial, birouri. Pentru eventualele intrebari pe care le aveti despe aceste tablouri va rugam sa ne contactati, iar daca va place unul dintre tablouri dar doriti sa il personalizati in functie de culori, marime etc. vom modifica intr-un program de editare foto tabloul pe care vi l-ati imaginat iar daca imaginea tabloului corespunde cu ceea ce ati avut in minte, artistii nostrii va vor picta propriul tablou personalizat pentru dumneavoastra.

Pentru Tablourile cu tema Flori "Coleccion De La Flor" oferim optional la cererea clientului aplicatii de pietre Swarovski. Tablourile cu tema Flori "Coleccion De La Flor" sunt realizate cu iesiri in relief.

Tablourile "Coleccion De La Flor" sunt pictate cu nuante predominante galben, rosu si alb.
Cumpara 1050 RON